Medium
Tarotkaarten
Astrologie

1 credit p.m.

Caroline

Als je worstelt met onzekerheden in je liefdesleven, vragen hebt over je relatie of op een belangrijk levenskruispunt staat, sta ik klaar om je te ondersteunen met mijn helderziende gaven. Hoewel ik ook enige kennis van astrologie bezit, ligt mijn ware kracht in het werken met tarotkaarten. Deze kaarten zijn een krachtig middel om te verbinden met jouw persoonlijke energie, waardoor ik toegang krijg tot diepere inzichten en boodschappen die specifiek op jou zijn afgestemd. Deze begeleiding kan je helpen helderheid en begrip te vinden op je levenspad.

Mijn aanpak: Voor elke vraag of situatie kun je bij mij terecht. Ik vertrouw voornamelijk op mijn helderziende vermogen en de tarotkaarten om intuïtief antwoorden en inzichten te verschaffen die je nodig hebt. Dankzij mijn vaardigheid om snel te typen, ontvang je zonder lange wachttijden de begeleiding die je zoekt.

Over mezelf: Hartelijk dank voor je interesse. Al van kleins af aan ben ik sterk verbonden met mijn spirituele intuïtie en helderziende capaciteiten. Het is mijn passie om je te helpen je weg te vinden en antwoorden te onthullen door middel van de tarot, waarmee ik een diepgaand inzicht bied in je persoonlijke vragen en dilemma's.

Beschikbaarheid:

Maandag: 10:00 - 24:00
Dinsdag: 10:00 - 24:00
Woensdag: 10:00 - 24:00
Donderdag: 10:00 - 24:00
Vrijdag: 10:00 - 24:00
Zaterdag: 10:00 - 24:00
Zondag: 10:00 - 24:00


Gastenboek (4):


Rita :
Caroline Wat u op korte tijd wist te vertellen wauw En je tips kloppen als en bus. Er was steeds mis communicatie Bedankt

Caroline:
Hele fijne chat, zag veel. Dank!! Xx

S.:
Heeeel bijzonder wat zij allemaal inziet! Bedankt Caroline! Ik kom zeker nog wel bij je terug!

Nadia:
Ze is snel. Lief. Heb er echt vertrouwen in. Kon goed invoelen en legt de kaart. Toekomst zag ze goed in. Zeker aan te raden.Start chat
Terug