Medium
Tweelingzielen/divine
Narcistische relaties.

1 credit p.m.

Celesta

*Gespecialiseerd in Tweelingzielen/divine en narcistische relaties.

Mijn naam is Celesta. Ik ben een Healer (Shamballa), Medium, Paragnost en Coach.

Door mijn persoonlijke ervaringen kan ik een steun zijn voor anderen. Het doel is het krijgen van inzicht, begeleiding en bewustwording. Ik kijk in het verleden, heden en nabije toekomst. Aan toekomstvoorspelling doe ik weinig, omdat u zelf leiding heeft over uw leven. Door het toepassen van zelfrealisatie werkt u aan uw eigen creërend vermogen.

Heeft u moeite met aarden, mediteren, afvoeren van negatieve energie of is er een afstandshealing nodig dan kan ik u hier ook bij helpen.

Specialiteiten: levensvragen, chakra's, gezondheid en vitaliteit, verhogen energieniveau, liefde en relaties (ook scheidingen en ouderverstoting), tweelingzielen/divine, soulmates, narcisme/borderline, blokkades en (emotionele) problemen opsporen, contact maken met overledenen.

Uw energie lees ik door middel van uw stem en chakra's. Daarbij krijg ik hulp van mijn gidsen die mij ondersteunen. Als de ziel van de overledene het wil en zich laat zien kan een boodschap worden overgebracht.

Bel mij gerust voor een goed gesprek of luisterend oor.

Namasté,

Celesta

Website: www.healingpraktijkcelesta.nl

In mijn praktijk werk ik op afspraak met traumaverwerking (EFT) en zielszuivering (herprogrammering) om oude patronen en emotionele blokkades dat opgeslagen ligt in het onderbewustzijn los te laten, zodat er weer ruimte komt voor meer overvloed, voorspoed, gezondheid, geluk en harmonie in relaties.

Gastenboek (12):


Jackie:
Veel info in korte tijd! Afwachten hoe de situatie zich ontwikkelt

Els:
Dank je wel Celesta, Altijd weer even fijn om jou gesproken te hebben. Zo blijf ik mijn vertrouwen houden.Gr Els

Leonie:
Verdient meer dan vijf sterren met alles wat zij weet 🍀

S.:
Ik vind haar zo bijzonder! Ik kwam voor een wat algemene vraag, maar ze ging rechtstreek op de situatie af, heel fijn! Ze typt snel en geeft hele fijne adviezen. Ik vertrouw zeker op haar woord omdat ze mij vorig jaar ook wijze adviezen gaf, die ook zo zijn gelopen. Heel erg bedankt, Celesta! Ik hou u op de hoogte.

Li:
Lieve mevrouw , En zegt alles zoals het is. Ze voelt alles heel erg goed. Ze heeft erg veel geduld en aandacht voor je. Je krijgt ook goede advies. Gewoon een topper. Erg bedankt lieverd. Xxx

Wouter:
Dankjewel Celesta, je hebt zeer aan te raden. Gesprek verliep vloeiend, en je hebt mij toch de voorzet gegeven, over wat ik nu al zeker kan gaan doen, om verder te komen in de dingen die ik al weet en kan. En mijn tweelingziel zal door dit pad wat ik nu ga bewandelen uiteindelijk ook een stuk makkelijker terug kunnen komen. :) Haha 777 staat er in het hokje voor de bevestiging dat ik geen robot ben. Hoe mooi is dat.

Deb:
Wat een heerlijke chat, in de flow en op niveau ;-). Precies wat ik nodig had om weer vol vertrouwen verder mijn pad te bewandelen. Celesta is heel fijn om mee te chatten, typt razendsnel, voelt goed!

A:
Top hoe deze vrouw rechttoe rechtaan kan coachen. Echt een aanrader wanneer je vastgelopen bent. Je bent van nieuwe energie verzekerd als je een consult bij haar afneemt.

N:
Fantastische chat, ik weet weer waarmee ik nu aan de slag mag. Dank je wel!!

Patricia:
Wat een fijn gesprek! Als het om zielsconnecties gaat heeft Celesta de kennis. En dat voelde als een warm bad, wat een herkenning. Wat fijn om even met haar te spreken.

Parel:
Ik heb met Célesta gesproken. Ik ben heel blij dat ze mij zo goed geholpen heeft en gezegt hoe het is, ook al komt het aan, zo weet je waar je sta. Dat deze lieve dame zo weinig reviews heeft begrijp ik niet.Is zo eerlijk deze vrouw.Praat met haar, je krijgt de juiste uitleg.Dank u Celesta

N:
Geen idee waarom Celesta nog geen enkele beoordeling heeft maar deze dame is goud waard, zeker wanneer je niet uit bent op gewoon maar toekomstvoorspellingen, maar vooral wanneer je echt aan jezelf wilt sleutelen en de betere versie van jezelf wilt worden. Ik ben heel blij dat ik je gevonden heb en we zullen elkaar heel zeker nog spreken. Dank je wel voor de heel lange babbel die mij zoveel inzichten heeft gegeven en waardoor ik nu kan vertrouwen dat ikzelf mijn toekomst ga maken en ze niet zomaar op een presenteerblaadje moet gaan verwachten. Ik zou je veel meer sterren willen geven, maar ik raak helaas niet verder dan 5!!Start chat
Email consult Terug