Medium kiezen
 Vragen stellen
 Klaar!

E-consult MediumsChat

Mediumschat E-consultE-consult bij MediumsChat. Als dat toch eens zou kunnen, al je vragen via email stellen en dan ook per email beantwoord krijgen. Zodat je de email antwoorden over en over kunt lezen. En je niet, zoals tijdens een belconsult, je af gaat vragen. Wat zij het medium toch ook alweer. Het kan allemaal bij Mediumschat!
Het aanvragen van een consult per email
  • Registreer je op de pagina credits als je dit nog niet hebt gedaan. Klik hier
  • Nu kun je voor € 25,- credits aanschaffen. Dat kost een consult per email
  • Kies een van de consulenten uit op deze pagina. Zij bieden namelijk een E-consult aan
  • Stel je vragen
  • Verstuur de vragen
Belangrijk!
Stel je vragen zo duidelijk mogelijk. Houdt het bij maximaal 2/3 duidelijke vragen. Vergeet ook niet namen en leeftijden door te geven. Wil je een foto meesturen, om deze te laten lezen. Of ter verduidelijking van je vragen. Dan is dit mogelijk en is zelfs gratis. De beantwoording heeft een dag of 2 nodig.

Zodra jij op de verzendknop drukt, krijgt de spiritueel consulent, die jij hebt uitgekozen, bericht er van binnen. De consulent begrijpt dat jij met smart op de antwoorden zit te wachten. Maar het schrijven van de uitgebreide antwoorden, vraagt nu een maal om wat tijd. Vaak heb je dus je email eerder beantwoord dan binnen 2 dagen. Maar het kan ook even iets meer tijd in beslag nemen.
De antwoorden verwerken
Hoe uitgebreid het antwoord op jouw vragen ook zal zijn. Je kunt door het lezen van de inzichten, want die krijg je ook mee. Ineens wellicht veel dingen gaan begrijpen. Wat nadere toelichting behoeft. Stel dan gerust nogmaals emailvragen via een E-consult. Of chat met de consulent die je hebt geraadpleegd. Natuurlijk ben je vrij om met iedere spiritueel consulent contact mee op te nemen.