Hoe werkt het chatten

Hoe werkt het op www.mediumschat.nlHoe werkt het chatten op Mediumchat.nl? Om direct met de deur in huis te vallen. Eenvoudiger een chat starten, vind je nergens anders. En ook de prijs per credit is betaalbaar. Je kunt namelijk al een chat starten vanaf € 0,90 cpm.

Hoe start je een chat
  1. Ga naar de pagina credits
  2. Registreer je op deze pagina
  3. En schaf dan na registratie in je account credits aan
  4. Nu kun je een chat starten

De eerstvolgende keer een chat willen starten, gaat nog sneller. Je hebt nu immers al een account. Waar wellicht ook nog een credit tegoed aanwezig is. Dan kun je zelfs direct een chat consulent uitkiezen.

Registeren waarom eigenlijk

Hiervoor zijn een aantal redenen. Wij van mediumschat willen alle klanten een veilige omgeving bieden om credits aan te kunnen schaffen. Als je een account hebt, kan dat dan ook pas. Tevens kun je in je account ook de chats nalezen. Dat is een extra die Mediumschat zijn klanten biedt. Deze willen we uiteraard niet open en bloot voor iedereen hebben staan. Want hoe fijn is het niet om de chats net zo vaak te kunnen lezen, op jouw tijd, wanneer jij dat wilt! Nu begrijp je hoe het werkt op Mediumschat.

De klant op nr 1 bij Mediumschat.nl

Zoals je nu hebt kunnen lezen. Is het simpel eenvoudig een spirituele chat te starten. Is de prijs goedkoop en reken je af in een veilige omgeving. Daarnaast heb je de mogelijkheid om al je chats na te lezen. Maar ook van over de hele wereld te kunnen chatten voor exact hetzelfde tarief! Wij vinden namelijk dat iedereen de mogelijkheid moet krijgen om bij ons klant te kunnen zijn. Daarom bieden wij jullie veel extra's Zoals betaalbare creditpakketten. Weet ook dat de chat pas gaat lopen, als het medium de chat binnenkomt.

Basis pakket: 10 Credits
€10,00 (€1,00 per credit)
Basis pakket
10 Credits
€10,00
(€1,00 per credit)
Pakket Brons: 20 Credits
€19,00 (€0,95 per credit)
Pakket Brons
20 Credits
€19,00
(€0,95 per credit)
< Meest gekozen pakket
Pakket Zilver: 40 Credits
€38,00 (€0,95 per credit)
Pakket Zilver
40 Credits
€38,00
(€0,95 per credit)
Pakket Goud: 60 Credits
€54,00 (€0,90 per credit)
Pakket Goud
60 Credits
€54,00
(€0,90 per credit)
< Meeste waar voor het geld!
Email-consult: 25 Credits
€25,00 (€1,00 per credit)
Email-consult
25 Credits
€25,00
(€1,00 per credit)
$ £

De betaaldienst rekent af in Euro.

Veel spelregels hebben we niet, maar we willen jullie als klant wel het volgende meegeven. Mocht de chat vastlopen, ook dan is het systeem zeer klantvriendelijk. Binnen 30 seconden breekt de chat zich vanzelf af. En ben jij geen credits kwijtgeraakt hierdoor. Gedurende de dag en nacht is er een  zeer ruime keuze aan spiritueel consulenten aanwezig. Omdat Mediumschat internationaal werkt. Ook dit is weer een voordeel voor jou als klant. Want stel je voor dat je midden in de nacht hulp nodig hebt. Dan is chatten, wat net als appen is, zo gepiept op Mediumschat!

Chat naar hartenlust op Mediumschat.nl waar de klant op nr 1. staat!