Medium
Paragnost
Kaartleggen

1 credit p.m.

Enya

Medium, paragnost met sterke aangebore gave helderziend, helderwetend, helderhorend en heldervoelend vermogen. Contact met genezijde. Transformatieprocessen en Tweelingzielrelaties.

Met behulp van mijn gidsen en engelen leg ik ook nog de lenormandkaarten, en de engelentarot. Zo kan ik nog dieper in de toekomst kijken en mag ik dat aan u doorgeven waar u weer mee verder kan.

Daarnaast ben ik menthal, psych, relatie, healing coach. Reikimaster en gediplomeerd sensitherapeut.

-Sensitherapeut begeleid HSPers.

-Adhd, add, autisme en nieuwe tijdskinderen.

-Burn-out en traumaverwerking. Emotioneel freedom techniek.

-Magnetiseren,nummerlogie en healing op afstand. fotoreading

Ik doe dit werk al enige jaren en kom altijd tot de kern waar ik moet zijn.

Veel liefs, kracht en licht Enya

Gastenboek (11):


Vivi:
Heel fijn

Jess:
Ze had dingen over nu gelijk en de rest moet uitwijzen

mathilde :
Goed en duidelijk consult

Leontine:
Lief, respectvol en duidelijk! Fijne dame om een chat mee te hebben en ze heeft het direct bij het rechte eind! Een aanrader!

Anoniem:
Enya kan heel goed aanvoelen hoe de situatie zat, en de personene die er betrokken bij zijn, dankjewel om mij zo goed te helpen ????

Bloempje :
Ze is heelgoed bij invoelen.ze is super goed wel.ze verdient meer dan 5sterren

Madeliefje :
Ik vind super goed meer dan 5sterren waard

Zonnetje :
Ze is heelgoed ook.vindt ze super

Patricia:
Ik ben echt verbaasd over de snelheid waarmee Enya direct to the point kwam. Deze vrouw zou veel meer reacties moeten hebben!

A:
Één keer via de chat en één keer via de tel gesproken. Ik vind je een zeer betrouwbare medium. Je hebt bij beide consults exact hetzelfde verteld. Toppie!

I.E.:
Enya zat al van bij het begin juist in mijn situatie, van de allereerste keer dat ik haar sprak. Dat het even zou duren voor het pad Van mijn geliefde en ik weer zou samen lopen. Dat hij niet meteen zou reageren op mijn boodschap maar het wel waardeerde. Wat ook waar was. Nu ziet ze hem kortbij. Ik heb er alle vertrouwen in omdat ze het nooit rooskleuriger heeft voorgesteld dan het was.Start chat
Terug