Medium
Relatieproblemen
Droom analyse.

1 credit p.m.

Joël

Top Medium paragnost, Heldervoelend, Zielsliefde, Relatieproblemen, Levensvragen, Droom analyse.

Gastenboek (31):


Insecure and lost:
Joel meerder malen gesproken. Hij is eerlijk, oprecht en geeft fijne tips.

V.:
Gewoon heel erg goed en zuiver. Joël zet de timer op stop en neemt de tijd om goed in te vullen. Ben heel blij met zijn inzichten en antwoorden.

Con:
Dankjewel lieve Joël voor het invoelen duidelijk en helder voor me ga hiermee aan de slag.. positief :) fijne dag liefsCon

E:
Dankjewel lieverd voor je antwoorden ik zal je advies aannemen.

N:
Bemoedigend!! Dank je wel ☺️

S.:
Beste Joel, jou net gesproken. Je hebt me zo goed geholpen. Komt snel tot de kern van mijn vraag & weet heel goed wat gaat gebeuren. Zo geruststellend. Dank je wel & hoop je snel het goede nieuws te vertellen wat je me hebt voorspeld 🌹😊

NK:
Precies zoals het is

L:
Top!l Joël, bedankt voor je hulp en energie.

Aiksje:
Je bent zo`n lieverd joel! Ik moet wachten op de resultaten maar zie het positief in! Tot snel mer goed nieuws!

Vivi:
Geweldig en eeijk

Laziza:
Joel is gewoonweg goed een topper. Hij zag de dingen goed en vind zijn to the point antwoorden zeer goed! By now weet ie al dat ik bij hem terugkom. Dank Joël!

Leony:
Veel info en lekker snel met reageren. Schat de situatie goed in. Thanks!

Priscilla:
Lieve Joel, Ik spreek jou al langer en vaker. Bedankt voor uw inzichten. Recent ook weer omdat ik in paniek was. 1 ding is al uitgekomen, je zei dat hij mij elk moment kon berichten en de volgende middag had ik bericht. Als de andere voorspellingen uitkomen laat ik het weten. Liefs Priscilla ❤️

Vivian:
altijd een luisterend oor!

Vivi:
Na lange tijd kon ik weer even met je praten en dat is altijd een groot geschenk aan mezelf. Je bent ontzettend lief, rustig en oordeelt niet zoals familie en vrienden om me heen. Ondanks dit alles zeg je me wel waar het op staat en stuur je me bij wanneer ik de verkeerde kant op lijk te gaan. Soms verlies ik hoop of nog veel vaker ben ik heel ongeduldig maar alles komt altijd uit wat jij zegt, altijd!

VJ:
Ik kan alleen maar aansluiten bij de voorgaande reviews. Joël voelt de situatie zuiver aan en heeft hiervoor weinig info nodig. Daarnaast heeft hij iets gezegd, wat mij eerder door een andere medium is verteld. Hij is vriendelijk en echt top!

Anoniem :
Eerlijk en toch gevoelig. En alles komt uit!!!

Anoniem:
Altijd fijn om Joel te spreken. Hij is rustig, eerlijk en zijn voorspellingen komen altijd uit

D:
Vandaag een sessie gehad met Joël. Een topervaring. Hij zet ook de timer op stil, zodat hij een goed beeld kan vormen over wat er speelt. Erg netjes. Nogmaals bedankt voor de Reading en ik hou je zeker op de hoogte. Xx

Sanela :
Topper 5 sterren zijn te weinig jij verdient meer bedankt.

Monica:
Dank je wel Joel , je helpt me vaak met dingen als ik ermee zit. en je komt wel met de dingen aan die er spelen. bedankt !!

Anoniem:
Deze man heeft mij door een moeilijke situatie bij gestaan met zijn gevoel. Iemand anders op de chat heeft ook hetzelfde voorspelt als Joël. Hij is duidelijk, begripvol en zegt waar het op staat.

Anoniem:
Joël is heel lief en antwoord op elke vraag.....tevreden...

Chan ♡:
Hij is echt spot on! Altijd eerlijk en geeft goed advies.

Priscilla:
Veel informatie gekregen, reageerde snel op mijn vragen. Stelde me gerust.

Maria:
Heel erg bedankt voor jouw consult, het fijne gesprek en mooie advies. Ik heb het gevoel dat ik weer een stukje verder kan.

Tamara :
Ik voelde dat Joel mijn situatie en persoon in kwestie heel goed aanvoelde, ik voelde de resonantie in mijn hart met wat hij vertelde. Hij was eerlijk, hartelijk en presenteerde het zonder twijfel en dubbelzinnigheid. Het heeft me erg geholpen om vertrouwen te houden. Ik kom zeker terug!

Marloes Zijlstra:
Lieve Joel, je voorspellingen zijn uitgekomen. Je vertelde mij om mijn hart te volgen en contact op te nemen met diegene waar ik afstand van had. Dat we beide eigenlijk `schreeuwden` van verlangen. De avond is prachtig verlopen. Het is nog een proces en we gaan zien waar het heen gaat.

lubos:
beste Joel.....Bedankt voor een fijn consult....Jij voelt goed dingen aan , zonder hulpmiddelen. Jij betrekt het geloof in lieve God erbij, dat vind ik het belangrijkst!....Hartelijk mens ben je en je geeft mens hoop. Mijn groot compliment voor jouw consult en ik wens je al het goede en alle zegeningen toe.groetjes, Lubos

Jacqueline:
Fijn gesprek. Hoop dat het uitkomt

Saida:
Top!!!Start chat
Terug