Medium
Paragnost
Kaarten

1 credit p.m.

Liyah

Als kind heb ik altijd gevoeld en ervaren dat er meer is tussen hemel en aarde dan hetgeen je ervaart met je aardse zintuigen. Met mijn zigeunerroots werd ik met de paplepel geconfronteerd met mijn gave .

Ik erfde van mijn grootmoeder de gave "contacten met gene zijde" en intuitief kaarten te mogen lezen,waarvan de Lenormand kaarten en tarot. De jarenlange opleidingen zowel vanuit de Hogere sferen als hier op aarde hebben mij gevormd zodat ik nu kan samenwerken met de Engelen en Meesters van het Licht om jou inzicht te geven in jouw groeiproces.

Mijn opleidingen gingen als volgt het Reiki - Masterschap, shiatsu, voetreflex, engelencoach, sensitherapie (voornamelijk voeding), kinder&tieneryoga docente, verschillende massagevomen, baby massage etc...... Ik vond ook mijn weg naar Masterschap I.E.T. (integrated energy therapy), een prachtige energetische behandelwijze.

De laatste jaren heb ik me vooral toegelegd op voedingsleer en alternatieve geneeswijzen.

Ook voor een luisterend oor ben je steeds welkom.

Perfect tweetalig Nederlands/Frans

In licht en liefde,

Liyah

Gastenboek (9):


S.:
De tijd vliegt bij jou! Heb je niet eens kunnen bedanken… Enorm bedankt, Liyah! Ik kom zeker nog eens terug!

mali:
Ik ben voor het eerst bij Liyah geweest voor een consult zij heeft mij heel goed gesteund en advies gegeven en wat ze gezegd heeft is ook uitgekomen. Ik heb een hele goede ervaring en prettige ervaring met Liyah en ik raad haar aan. Vooral als je het even niet meer weet!!!

Anoniem:
Dankjewel Liyah, dankjewel voor je energie en tijd. Erg fijn deze chat en jouw feedback! 😘

Liesbeth Jansen:
Heel aardig kundig etc

Liesbeth Jansen:
Fantastische Altijd direct het antywat ik horen wou !!!!

Patricia:
Ik moest ineens wel ons gesprek een beetje afraffelen omdat de credits op waren. Sorry daarvoor, je hebt me wel heel erg geholpen.

Els:
Dank u wel Liyah, voor deze mooie reading en uw snelle antwoorden. U bent echt een Topper!. Fijn weekend

Isabelle:
Ik heb met Liyah gesproken, van de eerste minuut voelde ik mij goed met haar, op al mijn vragen een antwoord hoe het is, je zal versteld staan wat Liyah weet zonder te veel te vragen, ze geeft je steun, ze wacht niet lang om een antwoord te geven, heel tevreden van haar! Ze verdiend meer dan 10 sterren! Topper!

Astepoester :
Topper dikke 10!Start chat
Terug