Medium
Coach

1 credit p.m.

Marco

Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Spiritueel coach, Life coach. Krijg snel inzicht in je situatie, hierdoor kan je met al je vragen bij mij terecht. Liefde, relaties, werk, wonen, narcisme... alle dingen waar jezelf niet uitkomt.

Ik krijg energieën en beelden waardoor ik snel inzicht krijg in je situatie. Voel daardoor je situatie goed aan waardoor er antwoorden komen.

Dat kan op alle gebieden van het leven zijn, daarom zijn al je levensvragen van harte welkom, en help je graag verder in vrede liefde en licht.

Bied o.a. ook hulp bij HSP, empathie en trasformatie processen. In dit alles zit je talent, ik leer je graag je talenten onder ogen zien.

Door mijn sjamanistische eigenschappen kan ik healing op afstand geven en je de juiste handvaten geven om weer in je kracht en je energie te komen waardoor je balans voelt en vol vertrouwen verder kan.

Ik ben er uiteraard ook voor diegene die een luisterend oor nodig hebben, en als je het op prijs stelt leg ik een Lenormand kaart.

Je bent van harte welkom.

Gastenboek (20):


Esmee:
Zeer prettig

Leonie:
Marco, dankjewel voor deze fijne chat! Zo open en eerlijk, duidelijk en liefdevol. En wat geweldig dat je de timer ook stopt om in te voelen. Tot de volgende keer.

S.:
Wauw! Ik heb echt een mooie Reading en behandeling van Marco gehad. Ik voelde me echt verlicht! Heel bijzonder hoe u dat doet en kan vanaf een afstand. Zoals ik ook zei; Ik kom zeker terug! Ontzettend bedankt Marco!

Parel:
Lieve mensen,ik dacht dat ik al iets geplaats had een tijd geleden maar ik zie dat ik het vergeten ben,dus nu dan,deze man is gewoon Top....ik ben heel blij dat ik Marco heb aangesproken want is helemaal anders en ik hoop dat ik beter word met alles,kies Marco,is speciaal,rustig,luistert,zet op stop bij invoelen enz wat velen niet doen en je credits verloren gaan,ik heb hem gevonden,hij geeft je veel tips aangepast aan je situatie,fijne dag

Lisa :
Liefdevol, open en behulpzaam. Marco voelt alles haarfijn aan en weet het stuk vertrouwen terug te brengen dat soms kwijt is. Ik raad iedereen aan om met Marco contact op te nemen. Marco zorgt voor licht in de duisternis.

Rita:
Wel over deze medium Marco wil ik toch zeker iets positief schrijven !! Die man geeft je en goed gevoel en zeker de nodige aandacht ,kwestie van als je tijd om is er toch nog op in te gaan mogen er nog veel van leren op deze site !! En heb en bevestig verkregen dat ik al zeker wist bedankt Marco !!🥰🥰

A.noniem :
Hoi Marco, ik wou u nog even bedanken voor de fijne sessie van gisteren. Ik neem uw tips en advies heel serieus en ik zal er mee aan de slag gaan (op spiritueel niveau) Ik voel me zo veel beter nu ik van traptrede 3 naar 14 ben gegaan. U neemt echt de tijd, zet de klok op stil en bent er echt om te helpen. Heel fijn en heel erg bedankt, ik wens u alle goeds toe. Veel liefs A.

Tinneke:
Wat een topconsult en coaching tegelijkertijd. in een woord WAUW ik kom zeker terug bij je om je op de hoogte te houden Liefs en veel licht voor jou TInneke

Wouter:
Marco, heel goed en prachtig. Zet de timer op pauze om te voelen en neemt ook echt de tijd voor je. Ik voelde mij zeker niet op een schopstoel gezet waar ik alles even snel moest vertellen. Ik ben jou echt heel dankbaar! Super!

E:
Bedankt voor jouw tijd en hulp Marco. Dit is absoluut een man met zijn hart op de juiste plaats! Niet eerder hier mee gemaakt dat iemand zo de tijd voor je neemt. Echt fantastisch en erg lief! Het is dat ik niet meer dan 5 sterren kan geven.......

Marloes Zijlstra:
Er zijn geen woorden die de lading dekken voor wat hij kan, doet en brengt. Vooral gaan ervaren is mijn advies :-)

Rita:
Deze man is meer sterren waard dan in de hemel ! Zo en luisterend oor en geeft goede uitleg en neemt zijn tijd dan ook nog Bedankt Marco Kom zeker nog terug Rita

Ano:
En je voelt zijn energie echt aan als je in gesprek raakt.....opeens ben je daarvan bewust!

sobi:
Hee fijn en rustig consult. Brengt mij weer terug naar mijn essentie en heeft mij geholpen met de emoties te ontvlechten door duidelijk te zijn en oordeelvrij.

Anoniem:
Vandaag een hele lieve Medium ontdekt en dat is: Marco! Wat fijn om je gesproken te hebben. Hij zette de timer ook een lange tijd op pauze, zodat het niet afging van mijn credits. Erg lief! Bedankt voor de inzichten. Dank voor je luisterend oor!!!!!

Li:
Marco is gwn goed!

S.:
Marco is echt een aanrader. Hij is inderdaad heel zuiver en komt heel rustig over. Hij is ook echt bereid om je met alles te helpen. Geen haast om de tijd want die zet hij even op stop tijdens het invoelen en om even uit te praten. Zeer netjes! Bedankt voor de wijze Reading! Ik kan hier echt wat mee en hopelijk maakt dat me ook wat rustiger. Meer dan 10 sterren waard

Anoniem:
Marc weet heel veel, helpt me altijd zo goed en zijn energie is zo warm en zuiver. Ik ben je ontzettend dankbaar voor deze verhelderende gesprekken. Tot nog eens op de chat ????????

Anoniem:
Net met Marco gesproken, zo een mooi zuiver energie, je hebt me zo goed geholpen, daarvoor ben ik je heel dankbaar❤️ Liefs en tot snel nog eens op de chat xxxx

Tes:
Ik ken marco al wat langer en ben zeer tevreden over hem . Hij helpt me altijd heel goed. Echt een aanraderStart chat
Terug