Medium
Pendel
Coach

1 credit p.m.

Thea

Mijn naam is Thea,

Heldervoelend PENDEL ik al uw levensvragen over, Financiën, Relaties, Zakelijke Projecten etc, waarbij ik mijn Helende kwaliteiten aanzet.

Ik ben dankbaar om als kanaal te mogen dienen voor Divine Healing Hands. Als ik mijn ZIELEN-ZANG zing draag ik al mijn DOWNLOADS over van LIEFDE , VERGEVING, COMPASSIE EN LICHT, VERTROUWEN, CREATIVITEIT. JE HART VERDER TE OPENEN EN RELATIES TE HELEN. U ervaart binnen enkele minuten dat er gewerkt wordt om uw blokkades te transformeren en los te laten. DA AI=onvoorwaardelijke liefde, DA KUAN SHU=onvoorwaardelijke vergeving zijn de MANTRA's die u zelf kunt gebruiken om je PIJNLICHAAM te helpen reinigen.

Blokkades van allerlei aard , in uw relaties , uw gezondheid, uw financiën en zakelijke projecten, ook voor diegenen waarop u zich afstemt, (huisdieren, partners, familie) kunnen stap voor stap worden opgelost.

Ik concentreer me op uw energie en pendel welke van de Cosmic & Flower Remedies tevoorschijn komt voor u of voor diegene waarop u zich afstemt, met betrekking tot uw vraag.

De gependelde flesjes bevatten de exacte trilling van de problematiek waar u of anderen mee te maken hebben. Zo krijgt u inzicht waarom u met deze situatie te maken heeft.

De teksten van de voor u gependelde flesjes kunt u lezen op de website van       http://www.cosmicflower.nl/Producten.html

Aan de hand van uw geboortedatum/tijd en plaats kan ik voor u een persoonlijke horoscoop maken.

Via deze astrologische schets krijgt u inzicht wat uw levenslessen zijn in dit leven en waarom u tegen bepaalde obstakels opbotst . Door mijn Spirituele Coaching help ik u deze patronen te doorbreken.

Tijdens ons gesprek kan ik u een korte afstands-healing geven via de Divine Healing Hands waar ik in geïnitieerd ben, door middel van een Klank-Toning breng ik u in contact met uw ware wezenskern.

Door mijn krachtige verbinding met de PURE BRON energie kan ik tevens afstemmen op uw kinderen/huisdieren/relaties/gezondheid/financiële situaties ed. Ik ben eveneens geinitieerd in Reiki-graden en Deeksha. Van Almine leerde in het gebruik van de Belvaspata (healing of the Heart) Level 1 en 2, Master and Grandmaster en het gebruik van de Divinity Quest kaarten.

Ik ben geboren in het eerste jaar na de 2e wereldoorlog als 2e dochter van een gezin dat later uit 7 kinderen bestond. Geboren met eczeem afgewisseld met hooikoorts en allerlei allergieën. Hooggevoeligheid heet dat tegenwoordig, maar zelf zou ik het willen benoemen als een Ziele-keuze om volledig het verschil tussen emoties en gevoel te leren kennen en mijn JA mijn JA te laten zijn en mijn NEE mijn NEE vanuit mijn Ziel.

Mijn sterrenbeeld is Kreeft met Ascendant Kreeft. Na een huwelijk van 15 jaar waarin ik drie zonen op de wereld heb gebracht ben ik gescheiden (1985) en sindsdien volledig het pad van esoterie/astrologie en healing gaan bewandelen.

Dit was geen gemakkelijke weg, maar het was "mijn weg" om door mijn persoonlijke ervaringen te leren en in deze periode van veranderingen op Aarde van dienst te kunnen zijn in de transformatieprocessen waarmee eenieder nu meer en meer mee te maken heeft.

Het waarom achter de gebeurtenissen in ons leven te achterhalen. Als u weet waarom u steeds bepaalde situaties in uw leven aantrekt, kunt u ervoor kiezen een andere weg te gaan bewandelen.

Ik kan en wil u hierbij graag van dienst zijn. en sta u graag te woord!

Namasté. ( ik groet het LICHT in u)

Gastenboek (3):


Vivianne:
Top

Astrid:
Zuiver en eerlijk , dankjewel Thea

Jantine :
Bedankt. Het was een fijn consultStart chat
Terug