Medium
Coach
Therapeut

1 credit p.m.

Yuan

Als helderziende, toekomstvoorspeller, medium en coach ben ik gepassioneerd over het helpen van anderen op hun levenspad. Mijn intuïtieve gaven en diepgewortelde verbinding met het universum stellen mij in staat om waardevolle inzichten en begeleiding te bieden, zodat je belangrijke beslissingen kunt nemen en innerlijke rust kunt vinden.

Mijn missie is om je te ondersteunen bij het ontdekken van je eigen kracht, het begrijpen van je levensdoel en het creëren van een toekomst die echt betekenisvol voor je is. Samen kunnen we werken aan jouw persoonlijke groei en spirituele vervulling, zodat je met vertrouwen en helderheid verder kunt gaan op jouw unieke pad.

Ik nodig je van harte uit om contact met me op te nemen. Laten we samen jouw reis naar zelfontdekking en innerlijke harmonie verkennen.

Warme groet,
Yuan

Gastenboek (4):


Liesbeth Jansen:
Fantastische

N:
Geweldig!! Zag dingen die ze echt niet kon weten! Geeft veel vertrouwen en bijzonder fijn gesprek!

Laziza Tielen:
Wow! Ze is echt goed! Accuraat en snel. To the point ook. Ik voel me goed bij haar!

J:
Fijn dat ik eerste mag zijn om een recensie achter te laten. Mijn consult Met Yuan was erg fijn en ze kon zaken benoemen die klopte. Ze typt erg snel en lees ook foto`s. Al met al een heel fijn gesprek! Dank je wel Yuan!Start chat
Terug