Paragnostenchat

Paragnostenchat is een spirituele chat met een paragnost. Waarom zou je daarvoor kiezen? Omdat een paragnost bovennatuurlijke gaven heeft. Waardoor die meer kan zien, dan wij. En dit heel handig is op het moment dat je je afvraagt. Waarom. Want daar kom je tijdens een spirituele chat met een paragnost snel achter. 

Bovennatuurlijke gaven

Mediums en paragnosten op Mediums Chat bezitten allen bepaalde gaven, die wij met het blote oog niet kunnen zien. En ook niet kunnen aanvoelen. Een paragnost of medium kan dit wel. Vraag ze niet waarom, ze kunnen het. En zodra jij je veel afvraagt en de antwoorden er op uitblijven. Is een paragnostenchat starten een heel wijs idee. De paragnost gaat zijn gaven dan voor jou inzetten. vaak heeft die alleen maar een naam en geboortedatum van je nodig. En uiteraard de vraag waar jij antwoord op wilt.

Ervaren mediums en paragnosten

We willen, als we een spirituele chat starten, graag een gesprek hebben met ervaren mediums en paragnosten. Zodat je zeker weet dat de antwoorden op je vragen betrouwbaar zullen zijn. Bij Mediumschat vind je gescreende hulpverleners. Zeg maar oude rotten in het vak. Die dag en nacht klaarstaan voor hun medemens. Die blij zijn hun gaven in te kunnen zetten.

Hoe gaat een paragnost te werk

Een paragnost is iemand die het vermogen bezit gebeurtenissen te kunnen duiden vanuit het paranormale. Al jij een chat start, heeft de paragnost vaak al jouw energie ontvangen en krijgt daar bepaalde boodschappen bij door. Dit noemen we helderwetendheid en helderziendheid. Een medium kan zaken al veel eerder zien dan wij. Maar ook zaken doorzien. Waar de mens denkt ik heb verdriet en pijn. Weet een medium dit moet er zijn. Want hierdoor ga je de liefde voor jezelf zijn.

Allesomvattende liefde
Spirituele hulpverleners werken vanuit liefde. Zij weten ook dat deze allesomvattend is. Dat liefde ons nooit en te nimmer pijn zal doen. En dat de mens pijn ervaart, omdat die zelf nog onvoldoende in de liefde staat. Als je kijkt, denkt en leeft vanuit de allesomvattende liefde, wat spiritualiteit is, heb je het vermogen verder te kijken. Bij wat er aan de hand is. Daarom is een spirituele chat met een medium of paragnost ook zo fijn. Ze zullen tijdens de chat niet alleen liefdevol zijn. Maar ook door die liefde naar jouw situatie kijken. Waardoor jij altijd hele fijne antwoorden krijgt tijdens een chat. Die wellicht niet altijd fijn zijn om te horen. Maar wel eerlijk en oprechtheid uitstralen. Kies voor een paragnostenchat op Mediumschat.  

GRATIS Registreren